Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Ο Αυτιάς 5ωρο ΜΠΕΝ ΧΟΥΡ κι άλλα ..αλαμπουρνέζικα.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ MEDIASOUP. Κι ενώ όλοι οι παρουσιαστές του Μπουρναζίου, απολαμβάνουν τη θερινή ραστώνη,( η Φαίη στο σκάφος του κ. Λιάγκα, κάπου στο Ιόνιο, η Νανά με τον Αλεξ της στη Μάνη και οι αποδέλοιποι σε Μπαλί, Αβάνα, Ζάκυνθο κλπ), ποιά σταχανοβίτισα, δε σηκώνει κεφάλι από το καθήκον; Ποιά δεν ξέρει τι θα πεί ανάπαυλα; Η ντούρασελ (Χ)Λόη. Εγκατεστημένη ήδη, στο γραφείο της-γνωστής- κυρίας Ματαφιά (μου), υποδέχεται αυτήν τη στιγμή, υποψήφια θύματα.. συγγνώμη, υποψήφιους πανελίστες για το πλαισίωμά της στην (χα) κοινωνική εκπομπή που ετοιμάζει.

Μόλις έφυγε από εκεί, μετά από αλαμπουρνέζικες διαπραγματεύσεις ο Μιχάλης Ροδόπουλος. Πού είναι η κ. Ματαφιά (μου); Δίπλα, στο γραφείο της ..υφισταμένης της. Αν υπάρχει, άλλος κόσμος τριγύρω; Οχι, τους έφυγαν, δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των δημοσιογράφων της Θρασκιά, ούτε ίσχυσαν -σύμφωνα με δηλώσεις τους στο ΜΕDIASOUP -οι προφορικές συμφωνίες και οι υπογραφές κάποιων. Και το -άσχετο με τα προηγούμενα- κερασάκι.

Τι θα κάνει ο γνωστός είλωτας Αυτιάς στο ΑΛΤΕΡ; Τον..... ΜΠΕΝ ΧΟΥΡ. στο ρόλο βεβαίως του Τσάρλτον Χέστον! (Έτσι ακριβώς προφέρεται). Θα κάνει πρωινό πρόγραμμα που θα ξεκινάει στις 07.00 και θα τελειώνει στις11.30 ίσως και 12.00. Οχι παίζουμε. Τέρμα Χρουσαλάδες, Ρούσσοι και Πρόδρομοι. ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙΟΥ!
Περισσότερα...

Μας το παίζει κινέζος..

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης στις Δικαστικές φυλακές Ναυπλίου και στις Αγροτικές της Νέας Τίρυνθας. Εκτός των άλλων ερωτήσεων, του τέθηκε και η ερώτηση για τις φήμες περί φίμωσης των blogs. Διαβάστε τι απάντησε ο Νίκος Δένδιας « Δεν νομίζω ότι ετοιμάζω καμία νομοθεσία για τα blogs, νομίζω τουλάχιστον ότι αν την είχα κατεβάσει θα την ήξερα!»

troktiko: Γειά σου ρε Δένδια, φανταστικέ και καλυτερότερε υπουργέ! Σίγουρα ο καλύτερος υπουργός Δικαιοσύνης των τελευταίων 30 ετών! Μα ποιος είσαι!! Κάτι ξέραμε εμείς που πάντα σε στηρίζαμε εσένα και το έργο σου! Να είσαι πάντα καλά!!
ΣΛΟΟΥΥΥΥΥΡΠ!!
Περισσότερα...

Τι μας λες..

Ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις..

1. Αφού το κολύμπι αδυνατίζει, τότε τι λάθος κάνουν οι φάλαινες;

2. Αν η Logo στιγμής κολλάει παντού, γιατί δεν κολλάει μέσα στο σωληνάριο;

3. Γιατί δεν υπάρχει γατοτροφή με γεύση ποντικού;

4. Γιατί τρέχουν οι μύτες και τα πόδια μυρίζουν;

5. Γιατί ένα κατάστημα που είναι 24 ώρες ανοιχτό έχει κλειδαριά στην πόρτα;

6. Γιατί κατά την θανάτωση των βαρυποινιτών στις ΗΠΑ με ένεση απολυμαίνουν πρώτα τις βελόνες;

Περισσότερα...

Βρήκαμε το Ε9..

.. του Γιωργάκη!!
Περισσότερα...

Ανωμαλάρας...

Μια ιδιοκτήτρια στάβλου στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ είχε υποψίες για την άστατη ερωτική ζωή της φοράδας της με το όνομα Sugar. Έστησε λοιπόν ολόκληρο κύκλωμα παρακολούθησης του στάβλου με κρυφές κάμερες και έβγαλε λαβράκι.

Ο δραστήριος όμως επιβήτορας που προέκυψε, δεν ήταν κάποιο περήφανο Αραβικό άτι αλλά ένας «τρελαμένος» 50άρης, ο Rodell Vereen που το 2007 είχε ξανασυλληφθεί για απόπειρα βιασμού της Sugar. Ο εν λόγω «μερακλής» πιάστηκε επ` αυτοφόρω από τις κάμερες, να χρησιμοποιεί καρέκλα προκειμένου να καταφέρει να φτάσει την ταλαίπωρη φοράδα. Ομολόγησε μάλιστα ότι «έχει ερωτική σχέση» με το άλογο και δήλωσε και σφόδρα ερωτευμένος!

Αυτή τη στιγμή πάντως κρατείται στη κοινοτική φυλακή ενώ η καημένη η Sugar παίρνει φάρμακα για να αντιμετωπίσει κάποια μόλυνση που της μετέδωσε ο ερωτιάρης Rodell.

Και μη χειρότερα.
Περισσότερα...

Ένας τρελός αστροναύτης...

Περισσότερα...

Βγήκε το καινούργιο iphone..

... δώστε κάτι!!
Περισσότερα...

Τι διεγείρει μια γυναίκα..

Ιταλοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι το επίπεδο της σεξουαλικής επιθυμίας είναι μεγαλύτερο στις γυναίκες εκείνες που πίνουν κάθε μέρα μέτριες ποσότητες κόκκινου κρασιού σε σχέση με όσες προτιμούν άλλα αλκοολούχα ποτά ή δεν πίνουν καθόλου αλκοόλ.

Η έρευνα, η πρώτη του είδους της διεθνώς, που μελέτησε τη συσχέτιση της κατανάλωσης κόκκινου κρασιού με τις γυναικείες σεξουαλικές ορμές, πραγματοποιήθηκε από γιατρούς του πανεπιστημίου της Φλωρεντίας. Στην έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό σεξουαλικής ιατρικής Journal of Sexual Medicine, έλαβαν μέρος 800 γυναίκες ηλικίας 18 - 50 ετών.Οι γυναίκες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες: η πρώτη περιλάμβανε όσες έπιναν ένα έως δύο ποτήρια κόκκινο κρασί τη μέρα, η δεύτερη όσες έπιναν λιγότερο από ένα ποτήρι ημερησίως είτε κρασιού είτε οποιουδήποτε άλλου αλκοολούχου ποτού, και η τρίτη ομάδα όσες περιορίζονταν στο...τσάι.Οι γυναίκες με ημερήσια κατανάλωση πάνω από δύο ποτήρια κρασιού εξαιρέθηκαν από την έρευνα για να αποφευχθούν οι πιθανές παρενέργειες της μέθης.

Οι ερευνητές μάλιστα δήλωσαν ξαφνιασμένοι από το γεγονός ότι οι γυναίκες της πρώτης κατηγορίας (που έπιναν ένα-δύο ποτηράκια κρασί τη μέρα) ήσαν κατά μέσο όρο μεγαλύτερης ηλικίας από τις γυναίκες των άλλων δύο ομάδων. Αν και υποτίθεται ότι η σεξουαλική διάθεση υποχωρεί με το πέρασμα των χρόνων, πιθανότατα το κρασί αντισταθμίζει την επίδραση της ηλικίας.

Περισσότερα...

Επειδή η ζέστη ...

έχει υποχωρήσει, είπαμε να σας ανάψουμε πάλι και πάλι και πάλι....καλημέρα παιδιά!!
Περισσότερα...

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Οι πλουσιότεροι...

Περισσότερα...

Ο βοσκός..

Ρε Καρατζαφέρη, πηγαίνεις τα πρόβατα να βοσκήσουν στην Κηφισιά;

Δεν είναι ωραίο να προκαλείς την κοινή γνώμη μα την περιουσία σου. Ακίνητα στην Καλλιθέα, 9 διαμερίσματα, σπίτια στο Λιτόχωρο, καταθέσεις, αυτοκίνητα. Αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι ο βοσκότοπος που έχει στην κατοχή του. Τι πηγαίνει εκεί, δεν καταλάβαμε. Έχει πρόβατα ο ίδιος, ή απευθύνεται με το πόθεν
έσχες σε μοσχάρια;
troktiko
Περισσότερα...

Τι κοινό έχουν ο Παπανδρέου με τον Κετσπάγια???

Όπως φαίνεται διανύουμε την χρονιά των καραφλών...
Περισσότερα...

Διάβασε το επειγόντως...

Έχουμε τονίσει κατ επανάληψη ότι η μεγάλη μας προσοχή θα πρέπει να στραφεί στην χρήση των κινητών τηλεφώνων γιατί αυτό έχουμε επάνω μας όλο το εικοσιτετράωρο, είτε στην τσέπη του παντελονιού μας είτε στο σακάκι η την ζακέτα μας. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα μας απορροφά μεγάλες ποσότητες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας πράγμα που δεν συμβαίνει επ ουδενι με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Το ποσό της ακτινοβολίας που απορροφά δε ο εγκέφαλος μας είναι πολύ περισσότερο κατά την διάρκεια μιας επικοινωνίας όταν αυτή είναι μεγάλης διάρκειας και όταν το κινητό μας τηλέφωνο βρίσκεται σε αρκετά μακρινή απόσταση από την πλησιέστερη κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Έτσι λοιπόν από την μεριά μας σαν τεχνικοί κινητής τηλεφωνίας έχουμε να σας προτείνουμε αυτά που ακολουθούν.

Αποφεύγετε να κάνετε χρήση κινητού από υπόγεια, υπόγεια παρκινγκ και γενικά από χώρους όπου υπάρχει πολύ ασθενικό σήμα γιατί έτσι εκτίθεστε σε μεγάλη ακτινοβολία.
Μην βάζετε το κινητό στο αυτί σας περιμένοντας πριν πραγματικά αποκατασταθεί η επικοινωνία. Το ψάξιμο του κινητού για να βρει το συνομιλητή σας δημιουργεί μια πολύ ισχυρή ακτινοβολία. Μέχρι να τελειώσει αυτή η αναζήτηση κρατήστε το κινητό σας σε απόσταση 20-30 εκατοστών.

Όσοι φορούν γυαλιά μεταλλικά πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι η ακτινοβολία που δέχονται στα μάτια γίνεται πολύ μεγαλύτερη. Μην τοποθετείτε το κινητό απέναντι από το πρόσωπο σας προκειμένου να μειώσετε την ακτινοβολία που δέχεστε. Είναι χειρότερα.

Κρατάτε το κινητό σας μερικά εκατοστά μακριά από το αυτί σας. Η χρησιμοποίηση του hands free είναι επίσης σημαντική.
Ακόμα και όταν δεν μιλάτε και απλώς παραμένει ανοιχτό το κινητό σας συνεχίζει να εκπέμπει ακτινοβολία και μόνο το οριστικό κλείσιμο του ( υποχρεωτικό άλλωστε στα νοσοκομεία, στα αεροπλάνα και στα βενζινάδικα) σταματά την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Αποφεύγετε να τοποθετείτε στη ζώνη σας η στην τσέπη του σακακιού η του πουκαμίσου στο μέρος της καρδιάς μόνιμα το κινητό όταν είναι ανοικτό, γιατί τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που συνεχίζει να εκπέμπει διεισδύουν στα όργανα όπως η καρδιά το συκώτι το στομάχι κτλ. Οι βιολογικές επιδράσεις μιας τέτοιας έκθεσης σε ακτινοβολία μπορεί να είναι επικίνδυνες μακρόχρονα.
Ο κάτοχος ενός κινητού τηλεφώνου οφείλει πάντα να έχει κατά νου πως κάθε κλήση του κινητού του σε ένα χώρο με πολύ κόσμο (μετρό, λεωφορεία κτλ) μπορεί να προκαλέσει σε μια ακτίνα ενός μέτρου ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα στους βηματοδότες...
troktiko

Περισσότερα...

Φανταστικό βίντεο..

Περισσότερα...

Ησύχασε, μην φοβάσαι...

Γυρνάει ένα βράδυ ο άντρας σπίτι τσακισμένος απο την κούραση οπότε βλέπει σπίτι την γυναίκα του να έχει πέσει στο κρεβάτι με τα sexy εσώρουχα και του λέει:

- Έλα να το κάνουμε 50 (!!!!) φορές.
- Ρε γυναίκα λέει άσε με σήμερα είμαι πτώμα.
- Όχι σήμερα θέλω..
- Αύριο όσες φορές θέλεις ,είχαμε πολλή δουλειά στο μαγαζί..
- Σήμερα, 50 φορές ή χωρίζουμε (!)
Τι να κάνει ο άνθρωπος προκειμένου να μην χωρίσει, γδύνεται πέφτουν στο κρεβάτι και αρχίζουν το sport..
5,10 φορές.
- Ρε γυναίκα δεν μπορώ άλλο..
- Σκάσε και συνέχισε..
15,20,25 φορές.
- Πεθαίνω, τελειώνω άσε με..
- Σκάσε και ..
30,35,40,45,48,49,50 φορές.
Πέφτει ο άντρας κάτω απο την κούραση. Την άλλη μέρα το πρωί σηκώνεται η γυναίκα, βλέπει τον άντρα της να ρίχνει ακόμα κάτι ροχαλητά ξεγυρισμένα και λέει «Να πάω να του ετοιμάσω πρωινό να τον ευχαριστήσω τόση υπομονή έκανε ο άνθρωπος».

Μετά από κάνα μισάωρο σηκώνεται και ο πολεμιστής μας χλωμός και πάει αργά-αργά προς το μπάνιο. Περνάνε 5-10-15 λεπτά. Μετά από καμιά ώρα λέει η γυναίκα του «κάτσε να πάω να δω μήπως έπαθε τίποτα.
»

Πάει σκύβει στην κλειδαρότρυπα και βλέπει τον άντρα της μπροστά στην λεκάνη να την έχει βγάλει, να την χαϊδεύει και να λέει «Έλα ησύχασε, κατούρημα είναι...»
Περισσότερα...

Τρελός Τουρκαλάς...

Ένας άνδρας άνοιξε πυρ σε ένα εστιατόριο της Τουρκίας με αποτέλεσμα να σκοτώσει ένα και να τραυματίσει ένα δεύτερο άνδρα, επειδή του ζήτησαν να σταματήσει να καπνίζει και να σεβαστεί την απαγόρευση καπνίσματος που έχει τεθεί σε ισχύ, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο Ανατολή.

Ο άνδρας έπινε και κάπνιζει με φίλους του σε ένα εστιατόριο στην πόλη Κουμκουγιουτσάκ,στην επαρχία Μανίσα (δυτικά) όταν ο ιδιοκτήτης του κέντρου και ένας φίλος του συνέστησαν να σταματήσει να καπνίζει, ανέφερε προς το πρακτορείο ο δήμαρχος της πόλης.Ακολούθησε συμπλοκή, ο άνδρας τράβηκε ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί τραυματίζοντας τον ιδιοκτήτη και σκοτώνοντας τον φίλο του, ένα άνδρα 46 ετών. Η αστυνομία αναζητεί τον δράστη.

Η απαγόρευση του καπνίσματος σε μπαρ και εστιατόρια της Τουρκίας ισχύει από τις 19 Ιουλίου.

Περισσότερα...

Αυτή είναι ...

... καλημέρααα!!! Άφήστε τα γραφεία και πιάστε ξαπλώστρες...
Περισσότερα...

Άντε ρε Μανώλη...

Φάνης Ξημεράκης
Περισσότερα...

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Tι κοινό έχουν ο Καραμανλής με τον Τεν-Κατε???

Κοιμούνται διαρκώς...
Περισσότερα...

Αστείες στιγμές...

Περισσότερα...

Βροχή τα γκολ και τα εκατομμύρια..

Είχαμε την...τύχη να παρακολουθήσουμε το Σπάρτα-Παναθηναϊκός, και παρά τα πράσινα αισθήματα, θα βγάλουμε κακία.
Όταν ένα χρόνο είναι φανερό πως χρειάζονται ένας και δυο αμυντικοί, η διοίκηση και ο προπονητής προσπαθούν να μας πείσουν όλους μαζί για το αντίθετο.

Υπάρχει όμως και το γήπεδο, που είναι καθρέφτης όλων των αδυναμιών.
Και η υποτιμημένη Σπάρτα, μας βοήθησε να συνειδητοποιήσουμε πως έχουμε πολύ ακόμα για να στρώσουμε ομάδα.

*Τον Σισέ τον πήραμε λέει για το εύκολο γκολ και δεν έβαλε ούτε πέναλτι;
**Ο Σαριέγκι μπήκε στο δεύτερο για να δώσει σταθερότητα στην άμυνα;
***Τελικά ποιός ήταν ο "mvp" σήμερα;
****Ο Τεν Κάτε πείστηκε επιτέλους ότι ο Γκάμπριελ δεν είναι για βασικός;
***** Ο Πατέρας επιμένει ότι δε θέλουμε μεταγραφές;
******Ποιός θα παρηγορεί τον Λέτο αν δεν περάσουμε CL, που ήρθε σε ομάδα που τουλάχιστον παίζει κάθε χρόνο Ευρώπη;
Περισσότερα...

Απίστευτος τύπος..

Σε τετραετή φυλάκιση καταδικάσθηκε Αυστραλός, ο οποίος πυρπόλησε την κατοικία του στη Μελβούρνη επειδή η σύζυγός του είχε αργήσει να του μαγειρέψει δείπνο.

Στο δικαστήριο αποδείχθηκε πως ο 54χρονος Ρατζάχ Θαϊβενεράεας γνώριζε πως η σύζυγός του και οι κόρες του βρίσκονταν στο εσωτερικό της κατοικίας του όταν έχυνε πετρέλαιο στην σκάλα και άναβε φωτιά.

Οι γυναίκες ξέφυγαν από τις φλόγες με ελαφρά εγκαύματα, ενώ η κατοικία καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό.Ο δικαστής Τζον Νίξον έκρινε πως ο Θαϊβενεράεας ναι μεν ήταν έξαλλος τη στιγμή της πράξης του, αλλά δεν έπασχε από κάποια ψυχική διαταραχή. «Ήταν μία απαράδεκτη, ανόητη, καταστροφική και επικίνδυνα εγκληματική πράξη από μέρους σας», τόνισε ο δικαστής.

Περισσότερα...

Τι πιάνει τώρα αυτος...

... καλημέρα σας!!!
Περισσότερα...

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Η φαντασίωση της Κάρλας..

Ο Γάλλος πρόεδρος θέλει να χάσει κιλά και να ανακτήσει τη φόρμα του προκειμένου να κάνει το χατίρι της Κάρλα και να ανταποκριθεί ίσως στις «απαιτήσεις» της συζύγου του με αποτέλεσμα να πάθει το καρδιακό επεισόδιο.
Περισσότερα...

Μεταφέρθηκε..

Ψάχνεις και δεν βρίσκεις τον ΑΣΗΜΩΝΗ?? Μεταφέρθηκε προσωρινά σε νέα διεύθυνση..

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε http://asimonis.blogspot.com/
Περισσότερα...

Νέο τεύχος..

Eλπίζουμε ότι αυτή η e-έκδοση θα σας δροσίσει. Και κάναμε κι ένα βήμα παραπέρα. Πλέον στην online edition οι σελίδες παίζουν κανονικότατα βιντεάκια ζωντανεύοντας το όλο σκηνικό.

Δείτε το 9ο τεύχος του IPanic e-llustrated στο http://www.panicproject.org ή στο http://panic-gr.blogspot.com

Όσο για το τι κρύβει μέσα το νέο τεύχος, έχουμε και λέμε:

Τις αντιδράσεις των Σκοτσέζων όταν ο Νίνο έβαλε κιλτ και έναν... αναπάντεχο υποστηρικτή του.
Το Fatsabook του Ρέμου.
Το πιο καυτό girl band μαζί με το βίντεο κλιπ τους που είναι ότι πιο kinky έχει κυκλοφορίσει ποτέ. Μάλιστα υπάρχει και σεversion με πάρα πολύ σκληρές σκηνές (σκέτη τσόντα για να ακριβολογούμε)
Την μάχη των πισινών των Κιμ Καρντάσιαν και Βίντα Γκέρα (με βίντεο)
Τα κορίτσια του Μάικλ Τζάκσον
Τα καλύτερα βίντεο του Τζιμπρίλ Σισέ (γκολ, σπάσιμο ποδιού, κουρέματα)
Το Rebus Surreal (νέο δημιούργημα της διαστροφικής σκέψης μας)
Μερικά από τα καλύτερα που έγραψαν οι Έλληνες bloggers
Και φυσικά τα... paparazzi που φιγουράρουν στο εξώφυλλο.

Καλή ανάγνωση και ακόμα καλύτερες βουτιές
Περισσότερα...

Ε, όχι...

Πλαστά προφυλακτικά εντοπίστηκαν στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για παρτίδες της εταιρείας «Durex» σε κουτιά των τριών τεμαχίων, τα οποία φέρουν τρύπες, έχουν κακή ποιότητα κατασκευής και είναι αγνώστου κατασκευής και ποιότητας.

Όπως εξηγεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, τα συγκεκριμένα «μαϊμού» προφυλακτικά διαφοροποιούνται από τα αυθεντικά καθώς η εξωτερική επισήμανση και το φυλλάδιο οδηγιών χρήσης είναι στα ουγγρικά ή κροατικά, έχουν κακή ποιότητα εκτύπωσης συσκευασίας και φυλλαδίου οδηγιών χρήσης, καθώς και διαφορετικούς αριθμούς παρτίδων στο κουτί και την αλουμινένια συσκευασία. Τέλος, οι πλαστές συσκευασίες είναι εσωτερικά ενωμένες, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι ξεχωριστές, δηλαδή μία – μία.

Κατά συνέπεια, προσοχή! Να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό, αλλά να ελέγχετε και αν αυτό είναι αυθεντικό. Όρεξη έχετε να τρέχετε καλοκαιριάτικα;..
Περισσότερα...

Βγάλε τα απωθημένα σου..

Περισσότερα...

Ο Κανίβαλος..

Τον αποκαλούν «Ο Κανίβαλος», γιατί έκλεψε το πτώμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας είκοσι τέσσερις ώρες μετά το θάνατό της και το έφαγε. Ο Σουμάντο είναι ψυχασθενής, όμως στην Ινδονησία, βάσει της νομοθεσίας, καταδικάστηκε τελικά για την κατηγορία της κλοπής πτώματος σε ποινή τεσσάρων ετών. Εκείνος πάντως είχε καταθέσει στο δικαστήριο ότι το κρέας της γυναίκας ήταν νόστιμο και είχε αυτοχαρακτηριστεί κανίβαλος. Ολα αυτά είχαν συμβεί το 2003. Οπως ήταν φυσικό, στη φυλακή όλοι τον απέφευγαν, ενώ και όταν αποφυλακίστηκε, αντί να οδηγηθεί σε ψυχιατρείο, βρέθηκε μόνος του, καθώς, για ευνόητους λόγους, ο κόσμος τον απομόνωσε.

Τελικά βρέθηκε ένα θρησκευτικό κέντρο να του δώσει -έστω και προσωρινά- στέγη. Εκεί ο 37χρονος διδάσκεται το κοράνι, φροντίζει τα οικόσιτα ζώα, γυμνάζεται και νοσταλγεί το χωριό του, την Παλουμουτάν, που βρίσκεται στο νησί της Ιάβας. Οι τρομοκρατημένοι συχωριανοί του όμως αντιδρούν στην περίπτωση επιστροφής του, παρά τις διαβεβαιώσεις του Σουμάντο ότι έχει κόψει πλέον το κρέας και τρώει μόνο σπανάκι.
Περισσότερα...

Καλημερούδιαααα....

Περισσότερα...

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Τι φοβάται ο Παπανδρέου ... ??

Το ενδεχόμενο η γρίπη των χοίρων να βάλει φρένο στις πρόωρες εκλογές του φθινοπώρου, πράγμα που είναι πολύ πιθανόν να γίνει γιατί εάν εξαπλωθεί ο ιός με τους ρυθμούς που προβλέπεται τότε θα κλείσουν σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες και επιχειρήσεις...



Περισσότερα...

Μια νέα σειρά...

απο τους TRANSPECTRUM
Περισσότερα...

Η επιστροφή...

Το κουνέλι επέστρεψε ανανεωμένο μαυρισμένο και σε νέο στέκι... Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζετε όλο αυτο το καιρό στην προσπάθεια μας και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο δυναμικά!

Ένα μόνο είναι το σίγουρο, ότι μας λείψατε πολύ...
Περισσότερα...

Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Ώρα για ξεκούραση..

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε σκοπό να κλείσουμε για καλοκαίρι αλλά οι συνθήκες δεν μας το επέτρεψαν! Για μια βδομάδα το πολύ θα μας χάσετε, έτσι για να σας λείψουμε λιγάκι!!Αν οι περιστάσεις το απαιτούν θα ανεβάσουμε κανένα post-ακι!! Καλό καλοκαίρι σε όλους, καλά να περάσετε και με το καλό να γυρίσετε!!

Υ.Γ troktiko κρατήσου, είμαστε μαζί σου!!
Περισσότερα...

Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Το troktiko στην στιγμή της αλήθειας...

Περισσότερα...

Βlog News


Μην χάσετε σήμερα το απόγευμα στις 6.00, την εκπομπή του iraklionwebradio2 όπου θα ακούσετε τις ειδήσεις των blogs σε συνδιασμό βέβαια με πολύ πολύ πολύ ωραία μουσικούλα..

Μην το χάσετε...

Συντονιστείτε...
Περισσότερα...

Καλημερούδια!!

Περισσότερα...

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Εκτός μενού οι...σκύλοι

Στην προσπάθεια της προσαρμογής της πόλης στους ρυθμούς των επικείμενων Ολυμπιακών Αγώνων του Αυγούστου το Πεκίνο αποφάσισε να πάρει μια γενναία απόφαση και να αφαιρέσει από το μενού των Ολυμπιακών εστιατορίων όλα τα πιάτα που περιλαμβάνουν σκύλο.

Τα ειδικά Ολυμπιακά Εστιατόρια είναι 112 και το μέτρο αποφασίστηκε στο πνεύμα της αποφυγής προσβολών προς τους επισκέπτες που θεωρούν απαράδεκτο το γεγονός ότι οι Κινέζοι διαθέτουν στην κουζίνα τους πιάτα με τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου. Η Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου συνέστησε στους εστιάτορες να προτείνουν διαφορετικά πιάτα και γεύσεις σε όλους όσοι τους παραγγείλουν το… απαγορευμένο φαγητό.

Έγινε επίσης γνωστό ότι όσα εστιατόρια παραβιάσουν το νέο μέτρο θα μπαίνουν σε μαύρη λίστα και θα χάνουν τη δυνατότητα να θεωρούνται Ολυμπιακά Εστιατόρια, δηλαδή φιλικά προς τους επισκέπτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις ντόπιες γεύσεις.
Περισσότερα...

Ποιός φλέρταρε με την γρίπη των χοίρων??

Είχε πάει ο κακομοίρης στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του «Χάρι Ποτερ» κι εκεί που περίμενε να πάρει συνέντευξη από τους πρωταγωνιστές, μαθαίνει ότι το κοκκινομάλλικο της ταινίας, ο Ρούμπερτ Γκρην μόλις είχε αναρρώσει από τη νέα γρίπη των χοίρων.

Από τους 40 δημοσιογράφους που ήταν εκεί, ζήτημα να δέχτηκαν να του πάρουν συνέντευξη οι δέκα. Την έκαναν όλοι με ελαφρά πηδηματάκια, αφού πρώτα λούστηκαν με αντισηπτικό κι έβαλαν μασκούλα. Όχι, όμως, ο Σατσίδης δεν ανήκει σε αυτούς. Αλλά στους άλλους, που έβαλαν το καθήκον πάνω απ’ όλα. Έτσι, έμεινε να πάρει συνέντευξη από το κοκκινομάλλικο. Βέβαια, όπως αποκάλυψε δεν έκαναν καν χειραψία, δεν τον πλησίασε και δεν ακούμπησε την καρέκλα του.

Μακριά, αγαπημένοι και υγείες. Καλά, εννοείται ότι είχε τρομαριαστεί, ενώ έτρεμε το φυλλοκάρδι του μπας και το κοκκινομάλλικο έκανε «αψού» και τότε όπου φύγει φύγει ο Σατσίδης. Ευτυχώς, για εκείνον δεν φταρνίστηκε. Αν και όπως αποκάλυψε, ο μικρός (υποδύεται τον κολλητό του Χάρι Ποτερ) ήταν εξουθενωμένος και δεν είχε όρεξη και κουράγιο για πολλά.
Περισσότερα...

Ότι και να πεις, θα είναι λίγο...

Περισσότερα...

Παιδί για υιοθεσία!!

"Μαμά όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω... Σατανάς". Έτσι έλεγε ο κύριος από τη Μεγάλη Βρετανία και όταν μεγάλωσε έκανε τα πάντα για να μοιάζει στο διάβολο.
Για να μαζέψει χρήματα ώστε να μπορέσει να κάνει πλαστικές δούλευε τέσσερις δουλειές την ημέρα. Ο υπάλληλος security ξόδεψε 3,500 λίρες για την αλλαγή...

Ποια αλλαγή; Άλλαξε το χρώμα των ματιών του σε πράσινο, "έκοψε" τη γλώσσα του στα δύο, έβαλε δύο καρούμπαλα στο μέτωπο του και το αποτέλεσμα μάλλον προκαλεί τρόμο και αποστροφή.

Τα παιδικά όνειρα πρέπει να πραγματοποιούνται κάποια στιγμή... Αν μη τι άλλο.
Περισσότερα...

Δένδιας Vs Blogs

Περισσότερα...

Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα??

Μια γαλοπούλα κουβέντιαζε με ένα ταύρο. « Θα ήθελα πάρα πολύ να ανέβω στην κορυφή αυτού του δέντρου, αλλά δεν έχω την ενέργεια» λέει η γαλοπούλα. «Γιατί δεν τρώς λίγο από τα απορρίματά μου» προτείνει ο ταύρος «είναι γεμάτα θρεπτικά συστατικά».

Η γαλοπούλα τρώει λίγη κοπριά και διαπιστώνει ότι της έδωσε αρκετή ενέργεια για να ανεβεί στο πρώτο κλαδί του δέντρου. Την επομένη, αφού έφαγε περισσότερη κοπριά, κατάφερε να ανεβεί στο δεύτερο κλαδί του δέντρου.

Τελικά την τέταρτη μέρα, αφού έφαγε μπόλικη κοπριά, κατάφερε να ανέβει στην κορυφή του δέντρου. Δεν πέρασε πολλή ώρα όμως και ένας κυνηγός την εντόπισε και την σκότωσε.

Ηθικό Δίδαγμα: Τα «σκατά» μπορεί να σε ανεβάσουν στην κορυφή, αλλά δεν θα σε κρατήσουν εκεί.
Περισσότερα...

Έλα γλυκιά μου...

'Image

.. πες μια καλημέρα στα παιδιά!!εχεχεχεχχε... Έτσι μπράβο!!

Περισσότερα...

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Ο "γκρινιάρης"

Περισσότερα...

Αυτό το ήξερες??

Η βέρα φοριέται στο τέταρτο δάχτυλο-παράμεσο γιατί τον παράμεσο διασχίζουν φλέβες που συνδέονται με την καρδιά!

Η Βίβλος είναι το βιβλίο που κλέβουν πιό συχνά στην Αμερική!

Η Γη αυξάνει το βάρος της (καθημερινά) κατά 100 τόνους λόγω της πτώσης αστρικής σκόνης στην επιφάνειά της.

Η γιαπωνέζικη πολεμική επιχείρηση "Φου-Γκο" είχε ως στόχο να πλήξει το εσωτερικό των Η.Π.Α. με 9.000 μπαλόνια από ριζόχαρτο, γεμάτα υδρογόνο. Τελικά, μόνο ένα πέτυχε την αποστολή του, σκοτώνοντας μια γυναίκα και πέντε παιδιά στο Όρεγκον!

Η γλώσσα μια καμηλοπάρδαλης έχει το ίδιο μήκος με τη διάμετρο μιας 21'' τηλεόρασης!

Η γνωστή συνοικία Πατήσια ονομάστηκε έτσι από την αντίστοιχη κουρκικη λέξη που σημαίνει: τα κεκτημένα αγροκτήματα!

Η γνωστή συνοικία των Αθηνών ονομάστηκε «Κολωνάκι» από ένα κολωνάκι που ήταν χτισμένο εκεί για προληπτικούς λόγους όπως συνηθιζόταν κατά την κουρκοκρατία!

Η γυναίκα που έχει εμφανιστεί στα περισσότερα εξώφυλλα του γνωστού περιοδικού "ΤΙΜΕ" (10 φορές) είναι η Παναγία.

Η ζελατίνη γίνεται από δέρμα ζώων.

Η καλντέρα στη Σαντορίνη είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο. Έχει 300 μέτρα ύψος και 11 χιλιόμετρα διάμετρο.

Η καμηλοπάρδαλη καθαρίζει τα αφτιά της με την γλώσσα της!

Η καρδιά της γαρίδας βρίσκεται στο κεφάλι της!
Περισσότερα...

Άλλο ένα "Τέρας"

Του άρεσε να βλέπει φωτογραφίες και βίντεο με παιδική πορνογραφία, ενώ δημοσίευσε και στο Ιντερνετ φωτογραφίες που απεικόνιζαν ανήλικα κορίτσια μόλις λίγων ετών σε hard σκηνές. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν τα ίχνη του και τώρα ένας 37χρονος Θεσσαλονικιός έχει σοβαρά μπλεξίματα με την ελληνική Δικαιοσύνη, αφού η παιδική πορνογραφία διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του 37χρονου Θεσσαλονικιού εντοπίστηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο από την ολλανδική αστυνομία. Τότε ήταν που ο ανεπάγγελτος, όπως δήλωσε, άντρας είχε δημοσιεύσει σε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο επτά φωτογραφίες σχετικές με πορνογραφία ανηλίκων. Οι φωτογραφίες ήταν αρκετά σκληρές και προκάλεσαν το ενδιαφέρον των αστυνομικών, οι οποίοι άρχισαν να αναζητούν τον κάτοχό τους. Οι ελληνικές αρχές ενημερώθηκαν από τη Europol ότι ο καταζητούμενος βρισκόταν στην ελληνική επικράτεια και το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανέλαβε την έρευνα για τον εντοπισμό του.

Προχθές το μεσημέρι κλιμάκιο αστυνομικών, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, έκανε έφοδο στο σπίτι του 37χρονου ανακαλύπτοντας ένα... αξιοζήλευτο για τους λάτρεις του είδους υλικό παιδικής πορνογραφίας. Για να φτάσουν οι «Ράμπο» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην πόρτα του σπιτιού του 37χρονου προηγήθηκε πολύμηνη έρευνα που πέτυχε διάνα. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι 400 αρχεία (φωτογραφίες και βίντεο) υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και δύο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Περισσότερα...

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο..

Το 1984 ο Michael Jackson είχε υπογράψει μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων με την Pepsi για να τη διαφημίζει και γύρισε κάποια διαφημιστικά. Σε ένα από αυτά , την ώρα που χόρευε τα μαλλιά του έπιασαν φωτιά και έτρεξαν οι χορευτές να του τα σβήσουν.. Έπαθε εγκάυματα δεύτερου και τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και το κεφάλι με αποτέλεσμα να εθιστεί στις πλαστικές και στα παυσίπονα.
Περισσότερα...

Ποια είναι η κυρία??

Δεν την αναγνωρίζουμε... όποια και ναναι καλημέρααααα!!
Περισσότερα...

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Βγήκε στην γύρα..

Περισσότερα...

Τι tattoo έκανε το αστέρι??

Επειδή ξέρω ότι καίγεστε να μάθετε τα τελευταία νέα της νεαρής και sexy συνάμα μοντέλας Χριστίνας Στεφανίδη σας πληροφορώ ότι "χτύπησε" τατουάζ που λέει «Οnly God judge me» (Μόνο ο Θεός με κρίνει). Οk, από μας πάσο. Δε θα σου ξαναπούμε τίποτα. Αλλά για σκέψου... Τι να πρωτοπρολάβει κι Αυτός που τάχουμε κάνει μπάχαλο; Και εν πάσει περιπτώσει σιγά μη δεν έχει άλλη δουλειά να κρίνει που πήγες, τι έκανες, τι είπες και τι ήπιες! Κρίνε μόνη σου και βγάλε συμπέρασμα. Μα για σκέψου... ο ένας βόηθα Θεέ μου να πληρώσω το στεγαστικό γιατί θα κοιμάμαι σε χαρτόκουτο στο Σύνταγμα, η άλλη βόηθα Θεέ μου να μη πάθω εγκεφαλικό και συγκράτησέ με μη κάνω κάμπριο το κεφάλι της αλλοδαπής που μου ξελόγιασε το Μπάμπη μου... Άσε να βοηθήσει σοβαρές περιπτώσεις και μετά βλέπουμε... Τώρα γιατί σε απασχολεί τόσο αν σε κρίνουν, ένας Θεός ξέρει τι έχεις κάνει... Κι εσύ βεβαίως βεβαίως...
Περισσότερα...

Παλεύει να κρατηθεί ξύπνιο..

troktiko
Περισσότερα...

Το Πασόκ τι λέει για όλα αυτά??

Δεν υπάρχει περίπτωση ο Καραμανλής να πάει σε εκλογές χωρίς να φιμώσει τα blogs. Έχει στα χέρια του νομική γνωμοδότηση από τον Προκόπη Παυλόπουλο και τους στενούς συνεργάτες του. To Μαξίμου έχει αναθαρρήσει με το κλείσιμο του pressmme. Ο Καραμανλής μαζί με τον Παυλόπουλοκαι τον Δένδια θέλουν πάση θυσία να λύσουν δυο θέματα που αφορούν τα blogs.

Τη μη δημοσιοποίηση των γκάλοπ και τωνexit polls και την εξασφάλιση ότι μέσω της συκοφαντικής δυσφήμισης δεν θα ασκείται κριτική στους πολιτικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro, το Μέγαρο Μαξίμου σε συνεργασία με την ΕΥΠ και την... Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα δημιουργήσουν μια βάση δεδομένων στην οποία κατά την εκτίμηση και τις πληροφορίες τους θα φιγουράρουν οι διαχειριστές των blogs. Στη βάση αυτή των δεδομένων θα επεξεργάζονται μια σειρά από στοιχεία, με παρακολουθήσεις κινητών και σταθερών τηλεφώνων αλλά και της IP που ενδεχομένως θα διαθέτει (αν διαθέτει στο όνομά του) καθένας εκ των "διαχειριστών".

Την ίδια στιγμή μόλις αλλάξει ο νόμος που αφορά την άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου, η ταυτοποίηση δεν θα γίνεται μέσω της Google, αλλά μέσω της IP που βρίσκεται στην Ελλάδα, με παράλληλη κατάσχεση υπολογιστών οι οποίοι θα βρίσκονται σε μέρη που υπάρχουν πληροφορίες ότι ο "διαχειριστής" και οι "συνεργάτες" του ανεβάζουν αναρτήσεις. Η τροποποίηση του νόμου θα έχει περάσει μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Περισσότερα...

Δημοκρατία έχουμε...

Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας πραγματοποίησε το κόμμα "Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση" (Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.), και στρέφονται κατά της απόφασης, με την οποία από την 1η Ιουλίου 2009 απαγορεύεται το κάπνισμα στους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, καταστήματα, κ.λπ. Οι προσφεύγοντες δηλώνουν φανατικοί καπνιστές οι οποίοι καταφεύγουν στο κάπνισμα ως αγχολυτικό μέσο εκτόνωσης από την ψυχική φόρτιση και λένε ότι πρόκειται για "βαθιά εθισμένους αλλά και συνειδητούς αρειμάνιους καπνιστές που έχουν άρρηκτα συνδέσει το τσιγάρο και το ποτό με τον τρόπο ζωής και την κοσμοαντίληψή τους, ενώ μετά από σκέψη έχουν κατασταλάξει στις επιλογές τους αποδεχόμενοι τους σχετικούς κινδύνους".

Βασικό σημείο της προσφυγής που κατέθεσαν, είναι ότι η απαγόρευση του καπνίσματος είναι αντίθετη με διατάξεις της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) και του Συντάγματος, αλλά ταυτόχρονα είναι και παράνομη.

Επίσης οι προσφεύγοντες σημειώνουν ότι το κυλικείο του διατηρητέου κτιρίου επί της οδού Κολοκοτρώνη 57 αποτελεί "κοινωνικό - πολιτικό τόπο καλλιτεχνικής έκφρασης και επαγγελματικής δημιουργίας" για όλους αυτούς που προσέφυγαν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο. Τονίζουν επίσης ότι "η απαγόρευση του καπνίσματος παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας, το δικαίωμα στην οικονομική και επαγγελματική ελευθερία, στην περιουσία αλλά παραβιάζει και το δικαίωμα στην ελευθερία της τέχνης»".

Περισσότερα...

Αχαχααχαχαχαχχα...

Περιμένω σχόλια σήμερα (απο το ανδρικό κοινό) για τα προσόντα του κυρίου!! Καλημέρααααα...
Περισσότερα...

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Σπρώξε λίγο και εσύ..

Το "ένστικτο της επιβίωσης" του κόμματος μέσα στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν το αποτέλεσμα της διήμερης Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, η οποία σηματοδοτήθηκε και από την επανεμφάνιση του Αλέκου Αλαβάνου στον χώρο του ΣΥΝ.
Περισσότερα...

Πολύ κόλλημα...

Περισσότερα...

Η εξαίρεση...

Ένας δικηγόρος και μια ξανθιά κάθονται δίπλα δίπλα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια μιας πολύωρης πτήσης. Ο δικηγόρος γυρίζει και τη ρωτάει αν θα ήθελε να παίξει ένα παιχνίδι για να περάσει η ώρα. Η ξανθιά είναι κουρασμένη και αρνείται ευγενικά. Ο δικηγόρος επιμένει και της λέει ότι το παιχνίδι είναι πολύ απλό κι έχει πλάκα.

Της λέει:
"Θα σου κάνω ερωτήσεις και αν δεν ξέρεις την απάντηση,θα μου δώσεις κάποια λεφτά και το ίδιο θα κάνω κι εγώ αν δεν απαντήσω σε μια δική σου ερώτηση."
Η ξανθιά τον κοιτάει κουρασμένα και του ξαναλέει ότι δεν την ενδιαφέρει. Ο δικηγόρος το ξανασκέφτεται και της κάνει άλλη προσφορά:
"Λοιπόν,να σου προτείνω κάτι άλλο. Αν δεν ξέρεις εσύ την απάντηση θα μου δώσεις 5 ευρώ και αν δεν την ξέρω εγώ θα σου δώσω 500 ευρώ."
Η ξανθιά το ξανασκέφτεται και τελικά συμφωνεί να παίξει.

Ο δικηγόρος τη ρωτάει:
"Ποια είναι η απόσταση μεταξύ της γης και της σελήνης;".
Η ξανθιά τον κοιτάει και χωρίς να του πει κουβέντα, ανοίγει το πορτοφόλι της και του δίνει 5 ευρώ. Ο δικηγόρος χαμογελάει και παίρνει τα λεφτά. Τώρα είναι η σειρά της ξανθιάς.

Τον ρωτάει λοιπόν:
"Τι είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4 πόδια;".
Ο δικηγόρος την κοιτάζει απορημένος. Βγάζει το laptop από την τσάντα του και ψάχνει όλα τα αρχεία του. Θυμωμένος που δε βρίσκει την απάντηση στέλνει e-mail σε όλους τους φίλους του μήπως και πάρει απάντηση. Μάταια όμως γιατί κανένας δε γνωρίζει. Μετά από καμιά ώρα που ψάχνει για την απάντηση, ανοίγει το πορτοφόλι του και δίνει στην ξανθιά 500 ευρώ. Εκείνη τα παίρνει και γυρίζει δίπλα να κοιμηθεί.

Ο δικηγόρος φανερά εκνευρισμένος, τη σκουντάει και τη ρωτάει:
"Λοιπόν,τι είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4 πόδια;".
Η ξανθιά τον ξανακοιτάει και χωρίς να του πει κουβέντα, ανοίγει το πορτοφόλι της και του ξαναδίνει 5 ευρώ και ξαναπέφτει για ύπνο...
Περισσότερα...

Το βρίσιμο κάνει καλό...

Μη διστάσετε να ξεσπάσετε σε μια κρίση αθυροστομίας αν χτυπήσετε κάπου και πονάτε, συμβουλεύουν Βρετανοί ψυχολόγοι που εξέτασαν το φαινόμενο των αναλγητικών βρισιών.Οι εθελοντές του πειράματος μπορούσαν να υπομένουν τον πόνο για σχεδόν διπλάσιο χρόνο όταν ξεστόμιζαν βρισιές, αναφέρουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση NeuroReport.

Εκτιμούν ότι το βρίσιμο ξυπνά την ανθρώπινη επιθετικότητα ώστε να υποβαθμιστεί η σημασία του πόνου. Ο Δρ Ρίτσαρντ Στίβεν του Πανεπιστημίου Κιιλ της Αγγλίας είχε την ιδέα για το πείραμα όταν έφτιαχνε ένα υπόστεγο στον κήπο του και χτύπησε κατά λάθος το χέρι του με ένα σφυρί, αναφέρει το BBC. Ζήτησε λοιπόν από 64 εθελοντές να κρατήσουν όσο μπορούσαν περισσότερο το χέρι τους μέσα σε μια λεκάνη με παγωμένο νερό. Η διαδικασία αυτή επαναλήφθηκε δύο φορές: την πρώτη οι εθελοντές μπορούσαν να επαναλαμβάνουν μια βρισιά της επιλογής τους, ενώ τη δεύτερη έπρεπε να χρησιμοποιήσουν μια αδιάφορη λέξη.Οι μετρήσεις έδειξαν ότι οι εθελοντές άντεχαν το κρύο για λεπτά όταν έβριζαν, κατά μέσο όρο, και μόνο ένα λεπτό και 15 δευτερόλεπτα όταν παρέμεναν κόσμιοι.

Ο μηχανισμός του φαινομένου παραμένει άγνωστος, ωστόσο η ταχυπαλμία που καταγράφηκε σε όσους έβριζαν υποδεικνύει ότι οι βρισιές ίσως κινητοποιούν το θυμο και την αντίδραση «μάχης ή φυγής» που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας. Ο Δρ Στίβενς διευκρινίζει πάντως ότι οι βρισιές έχουν αναλγητική ιδιότητα μόνο όταν χρησιμοποιούνται εκτάκτως και όχι συχνά στην καθημερινή ζωή. «Το βρίσιμο είναι συναισθηματική γλώσσα και αν του κάνεις κατάχρηση, χάνει τις συναισθηματικές αναφορές του» είπε. Τα συμπεράσματα της μελέτης χαιρέτισε ο Σύλλογος Εκτίμησης Βρισιών στην Καθημερινότητα.

Περισσότερα...