Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Twitter boy

Τρέχει με χίλια ο Σάκης Ρουβάς, αλλά το χόμπι του δεν το ξεχνάει. Δεν εννοούμε τη γυμναστική, που είναι καθημερινή του συνήθεια αλλά τη φωτογραφία. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, είναι με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι για να απαθανατίζει όλες τις ωραίες στιγμές και δεν είναι μόνο ότι βγάζει, αλλα τις ανεβάζει και στο internetΦανταστείτε πόσες φωτογραφίες θα έχει βγάλει την κόρη του αλλά και τη σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη, που είναι οι μεγάλες του αδυναμίες.
Περισσότερα...

Τρελό παρκάρισμα..

Περισσότερα...

"Όχι" της κυβέρνησης στη μονιμοποίηση συμβασιούχων

Κατηγορηματικά «όχι» στη μονιμοποίηση χιλιάδων συμβασιούχων λέει η κυβέρνηση, παρά την πρόσφατη απόφαση του Ευρωδικαστηρίου. Όπως υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών, η αυτόματη μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου είναι αντισυνταγματική. Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Αλαβάνου σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων για τους συμβασιούχους του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και των δημοσίων επιχειρήσεων, ο κ. Παυλόπουλος ξεκαθάρισε πως «δεν πρόκειται να έρθει καμιά ρύθμιση που να μετατρέπει αυτομάτως τις συμβάσεις». «Μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου χρόνου, είτε είναι συμβάσεις εργασίας είτε συμβάσεις έργου, είναι αδύνατη λόγω Συντάγματος. Κατόπιν τούτου, δεν πρόκειται να έρθει καμιά ρύθμιση που να μετατρέπει αυτομάτως τις συμβάσεις αυτές» είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο κ. Αλαβάνος αναρωτήθηκε γιατί να μη γίνει μια νομοθετική προσαρμογή στην απόφαση του Ευρωδικαστηρίου «ώστε να μην έχουμε χιλιάδες προσφυγές συμβασιούχων, που τώρα θα κερδίσουν». Διαβεβαίωσε, μάλιστα, τους συμβασιούχους ότι «ανοίγει ένας καινούργιος δρόμος, του οποίου την κατάληξη μπορεί να διευκολύνει η κυβέρνηση, αλλιώς, μπορεί τα δικαστήρια να ασχολούνται συνεχώς με αυτή την υπόθεση».

Ανταπαντώντας, ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση μετατροπής των συμβάσεων» και ως εκ τούτου «ας μην οδηγηθούν (οι συμβασιούχοι) σε δικαστικές περιπέτειες που θα τους κοστίσουν».

Υπογράμμισε επίσης ότι βάσει του αναθεωρημένου Συντάγματος «νομοθετική ρύθμιση αυτόματης μετατροπής των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου δεν πρόκειται, και δεν μπορεί να έρθει». «Ούτε δικαστήριο είναι δυνατόν να πάρει τέτοια απόφαση, γιατί όποια απόφαση κι αν έπαιρνε θα ήταν contra constitutionem (σ.σ. αντισυνταγματική). Το άρθρο 103 παρ 8 είναι σαφές και κατηγορηματικό» κατέληξε ο κ. Παυλόπουλος.
Περισσότερα...

Σάρωσε τα Oscar ..

Ο απολογισμός της θητείας του Καραμανλή...
Περισσότερα...

Ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά ..

Με ανοιξιάτικο καιρό θα φτιάξουν οι Ελληνες το μαγιάτικο στεφάνι! Βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, κυρίως κατά τις πρωινές ώρες, προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για την Πρωτομαγιά. Οι... φαν της Μυκόνου, αλλά και όσοι επιλέξουν να «πιάσουν» τον Μάη στην Κρήτη ή σε κάποιο άλλο νησί των Κυκλάδων και του Ιονίου θα είναι πιο ευνοημένοι, αφού εκεί τα «χαμόγελα» του ήλιου θα είναι περισσότερα! Η Πρωτομαγιά θα ξημερώσει ηλιόλουστη και για όσους μείνουν στην Αθήνα, ωστόσο από το μεσημέρι θα συννεφιάσει και είναι πιθανό να βρέξει στα βόρεια προάστια.

Οπως είπε η μετεωρολόγος της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Αντωνία Τασοπούλου, την Παρασκευή στα δυτικά, στα βόρεια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος και ενδέχεται να βρέξει τοπικά: «Πιο άτυχοι θα σταθούν οι κάτοικοι, αλλά και όσοι ταξιδέψουν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο, όπου αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και ίσως βρέξει στα βόρεια προάστια της Αττικής».
Περισσότερα...

Αυτή είναι Καλημέρα..

Περισσότερα...

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Τώρα έμπλεξες γουρουνάκι..

Αφού δεν μπορούν να πιάσουν τον Παλαιοκώστα, ας πάνε και κάποιον στο έρημο το τμήμα..
Περισσότερα...

Την σκότωσε για το τηλεκοντρόλ..

Ένας άνδρας από την Ταϊβάν σκότωσε κατά λάθος τη μητέρα του καθώς πάλευαν για το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

Η εφημερίδα Apple Daily γράφει ότι το επεισόδιο σημειώθηκε στην πόλη Ναντού το Σάββατο.

Ο Σου Πενγκ Σενγκ, 43 χρόνων παρακολουθούσε τηλεόραση στο σπίτι του μαζί με την 64χρονη μητέρα του, Χσιάο Τσινγκ Τσου. Ενώ εκείνος ήθελε να δει ένα ντοκιμαντέρ, η μητέρα του επέμενε να δει τις ειδήσεις.

Πάνω στη λογομαχία η μητέρα του Σου πήρε μια ξύλινη ράβδο για να τον χτυπήσει. Ο Σου έσπρωξε τη μητέρα του, με συνέπεια να χτυπήσει το κεφάλι της πρώτα στον τοίχο και μετά στη γωνία του τραπεζιού.

Ο γιος έσπευσε να μεταφέρει την αναίσθητη μητέρα του που αιμορραγούσε στο νοσοκομείο όπου και πέθανε χθες. Ο Σου δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος από το θάνατο της μητέρας του που κατά λάθος εκείνος προκάλεσε και παραδόθηκε στην αστυνομία.

Ο Σου κατηγορείται για ανθρωποκτονία, γεγονός που επισείει ελάχιστη ποινή διετούς φυλάκισης.

Περισσότερα...

Το πιο έξυπνο γουρούνι...


Πρέπει να το δείτε... είναι απίστευτο αυτό το γουρούνι


Περισσότερα...

Bίασε την κόρη του..

Eνας άνδρας 63 ετών συνελήφθη στη Λάρισα, με την κατηγορία ότι βίασε την 18χρονη κόρη της εν διαστάσει συζύγου του. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε χθες, όταν το 18χρονο κορίτσι κατέφυγε στην Ασφάλεια Λάρισας και κατήγγειλε ότι την βίασε ο πατριός της. 

Ο δράστης προσήχθη και κατά την προανακριτική διαδικασία ομολόγησε την πράξη του, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στο θύμα. 

Η μητέρα παντρεύτηκε τον Λαρισαίο, με τον οποίο απέκτησαν άλλο ένα παιδί. Πριν λίγο καιρό, η σύζυγος του δράστη έφυγε από την Ελλάδα, ενώ τα δύο παιδιά παρέμειναν στη Λάρισα, όπου διέμεναν έκτοτε με τον 63χρονο.


Περισσότερα...

Καλημέραααα..

Την πιο όμορφη μέρα σας ευχόμαστε να έχετε...
Περισσότερα...

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Ξέρει απο γουρούνια..

Έχουμε τον δικό μας Ντετέκτιβ Ζώων και δεν φοβόμαστε τίποτα!! 
Άλλωστε το λέει καθημερινά και ο ίδιος..
Περισσότερα...

Σήμερα έχει μπάλααα...

Ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό της Ρώμης θέλουν να βρεθούν Μπαρτσελόνα και Τσέλσι, που αναμετρώνται απόψε (21:45, Novasports 1) στο «Καμπ Νου», στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Champions League. 

Μην το χάσετε...
Περισσότερα...

Και τώρα... γέλιο


Περισσότερα...

Πανδημία...;;

Δύο πολύ μεγάλες αμερικανικές φαρμακοβιομηχανίες θα επωφεληθούν από την γρίπη των χοίρων.. Δεν είμαστε προκατειλημμένοι αλλά να ξέρουν ότι δεν τρώμε και κουτόχορτο!

Περισσότερα...

Είμαι Star..

Πληροφορηθήκαμε απο το Ourgreektv ότι η Ζαρίφη (ναι η Κατερίνα Ζαρίφη του Πρωινού Καφέ) κυκλοφορεί με γυαλιά ηλίου το βράδυ για να μην την αναγνωρίζουν και τις ζητούν αυτόγραφά! 

Τα συμπεράσματα δικά σας..
Περισσότερα...

Αν είναι δυνατόν..

Tο αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε χθες Κυριακή στην περιοχή Σαμπαλπούρ, 450 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας του κρατιδίου της ανατολικής Ορίσα Μπουμπανεσβάρ, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων IANS, το οποίο προσθέτει ότι ο δράστης Ράτζες Χέμπραμ συνελήφθη όταν συγχωριανοί του διαπίστωσαν τι είχε συμβεί και τον παρέδωσαν στην αστυνομία. Ο Χέμπραμ, ιδιοκτήτης τριών εκταρίων καλλιεργήσιμης γης, είχε προμελετήσει το έγκλημά του, αποφασισμένος να αναμείξει τους σπόρους με το αίμα της εγγονής του σήμερα Δευτέρα, μια ημέρα που θεωρείται σημαδιακή από τους Ινδουιστές.

«Έκοψε το κεφάλι της εγγονής του Μπερνάκα Καντουλάνα με ένα τσεκούρι κάποια στιγμή που δεν ήταν κανείς άλλος μέσα στο σπίτι και έχυσε το αίμα της σε ένα κανάτι», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας στο IANS. Η αστυνομία ανακάλυψε κάποιους σπόρους ανακατεμένους με αίμα μέσα σε ένα ατσάλινο κανάτι. Ο δράστης ομολόγησε το έγκλημά του. Στην Ινδία γίνονται εδώ και αιώνες ανθρωποθυσίες για τον κατευνασμό των θεών, για την εξασφάλιση ευημερίας και για τον εξορκισμό των κακών πνευμάτων. 

Παρόμοια εγκλήματα αναφέρονται ακόμα και σήμερα σε διάφορες περιοχές της αχανούς χώρας, όπως στο Ουτάρ Πραντές και στο Τζαμού και Κασμίρ. Προ χρόνων κάποιοι γονείς στην Ορίσα θυσίασαν τους δύο γιούς τους ύστερα από υπόδειξη ενός τοπικού μάγου, πιστεύοντας ότι με τη διπλή αυτή θυσία θα ευχαριστούσαν τους θεούς και θα γίνονταν πλούσιοι.
Περισσότερα...

Καλημέρααα..

Επειδή έχουμε πολλές αναγνώστριες που παραπονιούνται ότι τις ξεχνάμε, απο εδώ και στο εξής θα έχουμε και έναν Καλημεράκια..

Ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση!
Περισσότερα...

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Λιτότητα μέχρι το 2010

Στόχος της κυβέρνησης είναι να μειωθούν τα δημοσιονομικά ελλείμματα δραστικά, μέχρι το τέλος του 2010. Αυτό δεσμεύτηκε στην πρωινή συζήτηση ο Πρωθυπουργός μας κ. Καραμανλής στον Πρόεδρο της Κομισιόν κ. Μπαρόζο.
Περισσότερα...

Τι σημαίνει το λογότυπο της Google?


Σε ένδειξη τιμής για τον Σάμιουελ Μορς, πατέρα της τηλεγραφίας και γενικά των τηλεπικοινωνιών, ο οποίος γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1791, 


η Google αντικατέστηκε το λογότυπό της στη μηχανή αναζήτησης με την ίδια λέξη γραμμένη με στον Κώδικα Μορς είναι η κωδικοποιημένη εκδοχή της λέξης Google που εμφανίζεται τη Δευτέρα στο δικτυακό τόπο της μηχανής αναζήτησης. Κάνοντας κλικ στο χρωματιστό κώδικα, ο χρήστης οδηγείται σε ιστοσελίδες που αναφέρονται στον Σάμιουελ Μορς.

Ο Μορς (1791-1872) αρχικά σπούδασε ζωγραφική αλλά ασχολήθηκε στον ελεύθερο χρόνο του με τη φυσική και ενδιαφέρθηκε να αναπτύξει ένα σύστημα που θα μπορούσε να μεταδίδει μηνύματα σε μεγάλες αποστάσεις. Σήμερα, ο Κώδικας Μορς δεν χρησιμοποιείται πλέον στις τηλεπικοινωνίες, παραμένει όμως σχετικά δημοφιλής μεταξύ των ραδιοερασιτεχνών. Μια εφαρμογή του Κώδικα που μπορεί να φανεί χρήσιμη είναι το σήμα κινδύνου 

SOS: · · · — — — · · ·
Περισσότερα...

Πάει το κελεπούρι..

To 'χασε για τα καλά το κελεπούρι ο ΑΝΤ1. Ακούστηκαν πολλά ονόματα για τη διαδοχή του Καφέ, πρόλαβαν να "καπαρώσουν" την Καγιά, έχασαν όμως κάτι πραγματικά ανατρεπτικό.
Πώς θα σας φαινόταν να βλέπατε τον νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη να σερβίρει πρωινό καφέ;
Θα γινόταν χαμός!!
Όπως δήλωσε στη Χριστίνα Λαμπίρη, θα τον ενδιέφερε να παρουσιάσει αυτή την εκπομπή, και μάλιστα δωρεάν!!
Γι'αυτό σας λέω βιάστηκαν να διαλέξουν την Βίκυ. Και οικονομικός, και προσιτός, και δημοφιλής, και χαμαιλέων, και με καλή φωνή!
Τι άλλο θέλετε δηλαδή;
Τα κάνει όλα και συμφέρει!!!

Σε συνεργασία με το http://ourgreektv.blogspot.com/
Περισσότερα...

Αστείες αντιδράσεις..

Περισσότερα...

Η βασίλισσα

Το τι θάψιμο έχει φάει η Καγιά δεν λέγεται. Καλά εντάξει να ασκήσουν κριτική αλλά δεν γίνεται κάτι ανάλογο με την Μενεγάκη. Όλα τα μεσημεριανά έχουν μπει στην μέση για να διαλύσουν την Καγιά. Καλά ο ALPHA λογικό γιατί είναι η Μενεγάκη στο κανάλι αλλά ακολουθεί και το ALTER που έχει την Ζίνα Κουτσελίνη να είναι υπεύθυνη ψυχαγωγικού του σταθμού και να στηρίζει την Μενεγάκη αφού λειτουργεί σαν να είαι γραφείο τύπου. Μέχρι που συνέκρινε και την Χρουσαλά με την Καγιά. 

Ή βαράτε όλους με την ίδια κριτική ή μην το κάνετε μόνο σε μια ή δύο. Δεν είναι δίκαιο. Την μια δεν την ακουμπάνε και την άλλη την έχουν τσακίσει στην πρώτη εβδομάδα. 

Έλεος δηλαδή.

http://troktiko.blogspot.com/
Περισσότερα...

Τρέλαααα..

Χτύπησε μέχρι θανάτου με γροθιές τη σύντροφό του και επιχείρησε να το παρουσιάσει ως αυτοκτονία, όμως κατά την εξέτασή του «έσπασε» και ομολόγησε τη δολοφονία. Πρόκειται για 40χρονο σεσημασμένο τοξικομανή ο οποίος χθες το απόγευμα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της 42χρονης γυναίκας με την οποία συζούσε τα πέντε τελευταία χρόνια.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας, που σύμφωνα με την αστυνομία ήταν επίσης τοξικομανής, εντοπίσθηκε χθες τα ξημερώματα μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Στουρνάρη 30, κοντά στο Πολυτεχνείο.

Δίπλα στο άψυχο σώμα της βρέθηκε ένα σημείωμα όπου αναγράφονταν οι λόγοι της «αυτοκτονίας» της, αλλά τα τραύματα που έφερε στο κεφάλι δεν παρέπεμπαν σε κάτι τέτοιο, οπότε οι αστυνομικοί του τμήματος Ομονοίας που ανέλαβαν την υπόθεση άρχισαν να διερευνούν όλες τις εκδοχές. Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του όμως ο 40χρονος, που μετά τη δολοφονία πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του θύματος και πήγε μαζί της στο τμήμα, ομολόγησε ότι εκείνος έγραψε το σημείωμα και ότι εκείνος είχε γρονθοκοπήσει στο κεφάλι την 42χρονη ύστερα από καβγά.
Περισσότερα...

Πολύ καλημέρα σαςς..

Και καλή εβδομάδα φυσικά σε όλους!
Περισσότερα...

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Προκαλεί ο Υπουργός Παιδείας με την νέα του φωτογράφηση


Τα πλήθη έχει ξεσηκώσει η φωτογράφηση του Υπ. Άρη Σπιλιωτόπουλου! Έγινε ένα με την νεολαία..

http://hakis-hakis.blogspot.com/

Περισσότερα...

Άντε και του χρόνου..

Ολοκληρώθηκε σήμερα η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και σειρά παίρνουν τα πλέι οφ. Οι έξι αγωνιστικές τους θα διεξαχθούν από τις 10 έως τις 31 Μαΐου, με τη συμμετοχή των ομάδων που κατέλαβαν τις θέσεις 2-5 στην τελική βαθμολογία. Δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου, και οι τέσσερις ομάδες που λαμβάνουν μέρος στα πλέι οφ έχουν εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς σ΄ αυτές τις έξι αγωνιστικές, κερδίζει τη συμμετοχή της στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, μαζί με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ενώ οι υπόλοιπες τρεις θα μετέχουν στο νεοσύστατο Εουρόπα Λιγκ, διοργάνωση που διαδέχεται το κύπελλο UEFA. Η κλήρωση για το πρόγραμμα των πλέι οφ θα διεξαχθεί την Τρίτη (13.00).

Η βαθμολογία με την οποία θα αρχίσουν τα πλέι οφ, είναι η εξής:
ΠΑΟΚ 3
Παναθηναϊκός 2
ΑΕΚ 1 
Λάρισα 0
Περισσότερα...

Έχουν ανοσία..

Περισσότερα...

Απολύθηκε λόγω Facebook

Μία γυναίκα από την Ελβετία έχασε τη δουλειά της όταν οι εργοδότες της παρατήρησαν ότι χρησιμοποιούσε τον δημοφιλή διαδικτυακό τόπο Facebook, ενώ είχε υποστηρίξει ότι είναι πολύ άρρωστη για να χρησιμοποιήσει ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η γυναίκα είχε δηλώσει ότι υπέφερε από ημικρανία και είχε ζητήσει από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν, τη Nationale Suisse, ότι επιθυμούσε να ξαπλώσει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο μέχρι να αισθανθεί καλύτερα. Σύμφωνα με την εταιρεία, η αποκάλυψη ότι η γυναίκα χρησιμοποιούσε παράλληλα το Facebook, «γκρέμισε την εμπιστοσύνη» της και οδήγησε στην απόλυση της υπαλλήλου. Η ίδια πάντως δηλώνει αθώα. Λέει ότι μπήκε στο Διαδίκτυο από το iPhone της, ενώ βρισκόταν ξαπλωμένη και αρνείται τους ισχυρισμούς της εταιρείας ότι μία άλλη υπάλληλος την είδε να χρησιμοποιεί τον δημοφιλή διαδικτυακό τόπο. Υποστηρίζει ακόμα ότι η εταιρεία είχε κατασκευάσει μια ψεύτικη «προσωπικότητα» στο Facebook, προκειμένου να «ελέγχει» τις διαδικτυακές της κινήσεις

Περισσότερα...

Μετρήστε ψαράκια...

Όλοι έχουμε παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο τύπος στο video σπάει κάθε ρεκόρ..Είναι απίστευτο πόσα πολλά κάνει, αμέτρητα..
Περισσότερα...

Η πορνογραφία σκοτώνει το SEX;;

Στο ερώτημα αν η πορνογραφία σκοτώνει ή ανανεώνει τη σεξουαλικότητα ή τον έρωτα οι απόψεις είναι αντικρουόμενες. Το βέβαιο είναι ότι ο παγκόσμιος τζίρος του sex όσο πάει και αυξάνεται. Σύμφωνα με έρευνα, τα έσοδα ανέρχονται σε 53 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. 

Αναλυτικά:
20  δισ. δολάρια από πορνοταινίες
2,5 δισ. δολάρια από πορνογραφικό υλικό στο Ίντερνετ
11  δισ. δολάρια από υπηρεσίες συνοδών
7,5 δισ. δολάρια από περιοδικά πορνό
5    δισ. δολάρια από sex clubs
4,5 δισ.  δολάρια από ροζ τηλεφωνικές γραμμές
2,5 δισ.  δολάρια από CD- ROM

TIPS Στη Βρετανία το 28% των εφήβων μαθαίνει για το σε από αισθησιακές ταινίες, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

http://show-bitch.blogspot.com
Περισσότερα...

Internet για φθηνότερες διακοπές

Γιατί οι κάτοικοι δημοφιλών καλοκαιρινών τουριστικών προορισμών και δη της Μεσογείου πληρώνουν πολλές φορές στην ίδια τους τη χώρα ακριβότερα τις διακοπές τους σε σχέση με τους Αγγλους, Γερμανούς ή άλλους ξένους επισκέπτες των χωρών τους; Aυτό είναι ένα ερώτημα που απασχολεί Ελληνες, Ισπανούς αλλά και κατοίκους άλλων τουριστικών καλοκαιρινών προορισμών του ευρωπαϊκού Νότου, το οποίο γίνεται ακόμη πιο έντονο όταν στη διπλανή ξαπλώστρα του ξενοδοχείου που διαμένουν ξένοι επισκέπτες συζητούν για το πόσο χαμηλές τιμές πλήρωσαν απολαμβάνοντας τις ίδιες υπηρεσίες με αυτούς.

Προφανώς, αυτό δεν συμβαίνει γιατί οι Ελληνες ιδιοκτήτες καταλυμάτων έχουν κάτι με τους Ελληνες τουρίστες ούτε γιατί οι Ισπανοί ξενοδόχοι έχουν κάτι με τους συμπατριώτες τους. Η δυνατότητα αυτή των ξένων επισκεπτών να κλείσουν φθηνότερα τις διακοπές τους για παράδειγμα στον ελληνικό προορισμό προκύπτει από κανόνες που επιβάλλει η επιχειρηματική τουριστική αγορά παγκοσμίως. Οι ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, τουλάχιστον, έξι μήνες νωρίτερα από την έναρξη της τουριστικής περιόδου πουλάνε «χονδρική» τα δωμάτιά τους στους ξένους τour οperators προσπαθώντας να εξασφαλίσουν ικανοποιητικές πληρότητες καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. 

Ξενοδοχεία που προέβησαν σε προσφορές κατά την πασχαλινή περίοδο «επιβραβεύθηκαν» από τους Ελληνες τουρίστες με υψηλές πληρότητες και, ήδη, αναμένεται να ακολουθήσουν την ίδια πολιτική και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Η ΠΟΞ στη σύστασή της αναμένεται να προτρέπει τους ξενοδόχους από τώρα να διαμορφώσουν τους προϋπολογισμούς τους για το 2010, συμπεριλαμβάνοντας με ελκυστικές προσφορές στην τιμολογιακή τους πολιτική και την ελληνική αγορά. Παράλληλα, επισημαίνει τη δυνατότητα που έχουν και οι Ελληνες να κλείσουν μέσω διαδικτυακών τόπων τη διαμονή τους σε μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων σε τιμές αντίστοιχες με αυτές που κλείνουν και οι ξένοι τουρίστες.
Περισσότερα...

Καλημέραα...

Περισσότερα...

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Πρωθυπουργός χωρίς ταλέντο..




Εμπνευσμένος απο τους φίλους Ασημώνη και DrSeeng.
Περισσότερα...

Ξύλο στο χειρουργείο

Γιατροί στα Τρίκαλα ήρθαν στα χέρια την ώρα που προετοιμάζονταν να μπουν στο χειρουργείο για επέμβαση ενώ ο ασθενής περίμενε. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου της πόλης που έχει διατάξει την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για το πρωτοφανές περιστατικό, δέχτηκε γραπτή αναφορά από το τμήμα των αναισθησιολόγων του Γενικού Νοσοκομείου όπου γινόταν αναφορά χειροδικίας μεταξύ γιατρών που σημειώθηκε εν ώρα προετοιμασίας χειρουργείου. Λόγω της σοβαρότητας του συμβάντος, η Ένορκη Διοικητική Εξέταση έχει το χαρακτήρα του κατεπείγοντος και το πόρισμα θα πρέπει να εκδοθεί σε χρονικό διάστημα δέκα ημερών.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ένα από τα χειρουργεία του νοσηλευτικού ιδρύματος του νομού Τρικάλων, ενώ στην Ένορκη Διοικητική Εξέταση θα κληθούν να καταθέσουν οι δύο εμπλεκόμενοι νοσοκομειακοί γιατροί και όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες της χειροδικίας.

Περισσότερα...

Καλημέραααα

Με τον δικό μας τρόπο... Η Jeniffer Lopez στο πιάτο σας!!
Περισσότερα...

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Τρελος είναι να μπει μέσα??

Δεν μπαίνει μέσα με τίποτα ο Σανιδάς! Μόνο απ΄έξω περνάει...
Περισσότερα...

Ανοίγει η αυλαία..

Η «αυλαία» των φετινών πλέι οφ της Α1 ανδρών του μπάσκετ ανοίγει το Σάββατο με τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων της Α' φάσης. Οι πρώτες οκτώ ομάδες από τις 14 συνολικά που είχαν πάρει θέση στη γραμμή της εκκίνησης στην αρχή της σεζόν ρίχνονται στη «μάχη» με το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας 2009 να είναι πιο ευδιάκριτο από ποτέ. 

Οι δεύτεροι θα διεξαχθούν την προσεχή Δευτέρα και Τετάρτη. Αν χρειαστούν και τρίτοι αγώνες, τότε αυτοί είναι προγραμματισμένοι για τις 2 και 8 Μαΐου. Η πρόκριση στη Β' φάση (ημιτελική) θα κριθεί στις δύο νίκες, με το πλεονέκτημα έδρας (γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα και στον τρίτο, αν χρειαστεί) στον α' γύρο να έχουν οι τέσσερις πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα στην κανονική περίοδο, δηλαδή Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αρης και Μαρούσι.
Περισσότερα...

Αξίζει να το δεις..

Η Οπριάνα της Ελληνικής τηλεόρασης, αποφάσισε σήμερα να μας δείξει τα μυστικά της ομορφιάς της αποκαλύπτοντας το πρόσωπο της χωρίς μακιγιάζ! 

Το αποτέλεσμα τελικά σοκάρει..
Περισσότερα...

Αυτός είναι υπνόσακος..


Είναι χωρίς υπερβολές ο πιό απίστευτος υπνόσακος στον κόσμο. Μπορείτε είτε να τον φορέσετε τις απόκριες ή να τον χρησιμοποιήσετε στο camping για να κοιμηθείτε ή να τρομάξετε τους φίλους σας. 

Αναμένεται στο προσεχές μέλλον σύμφωνα με το επίσημο site του Eiko Ishizawa.

http://totefteri.blogspot.com
Περισσότερα...

Που είναι η Καγιά ... ΟΕΟ ??

Χαμός στην πρωινή ζώνη. Η  Μενεγάκη στην πρώτη θέση έκανε 18,8% στο μέσο όρο και 22,4% στο νεανικό κοινό. Στη δεύτερη θέση του μέσου όρου η Βίκυ Καγιά και ο Πρωινός Καφές με 17,8% και 17,2% στο νεανικό κοινό. Αμέσως μετά, ο Αρναούτογλου με 14,3% στο μέσο όρο και 17,5% στο νεανικό κοινό.
Περισσότερα...

Πολύ γέλιο..

Περισσότερα...

Μην κάθεστε σπίτι...Όλοι έξω

Ο αέρας του σπιτιού είναι πιο μολυσμένος από τον εξωτερικό. Το συναγερμό κρούει το Γαλλικό Παρατηρητήριο της Ποιότητας του Αέρα στα Οικιακά Περιβάλλοντα. Οι κόλλες και τα βερνίκια για το παρκέ, οι συνθετικές ίνες των χαλιών, οι σκόνες, οι μπογιές, το σύννεφο καπνού από τα τσιγάρα… απειλούν τους πνεύμονες μας περισσότερο από την εξωτερική ατμοσφαιρική ρύπανση. Επιπλέον, πέρα από τα υλικά και τις ουσίες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των σπιτιών, η τεχνολογία έρχεται να εντείνει τους κινδύνους για την υγεία μας, αφού πολλαπλασιάζονται οι ασύρματες εγκαταστάσεις.

«Ο αέρας που αναπνέουμε μέσα στο σπίτι μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μεμονωμένες διαταραχές, όπως υπνηλία και ερεθισμό των ματιών, ή να εντείνει ήδη υπάρχουσες παθήσεις, όπως αλλεργίες και άσθμα» τονίζουν οι ειδικοί του Γαλλικού Παρατηρητηρίου. Την ίδια στιγμή πρόσφατη επιδημιολογική έρευνα δείχνει ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο, γιατί οι Ευρωπαίοι περνάνε κατά μέσο όρο 85%-90% της ημέρας τους μέσα σε κλειστούς χώρους.
Περισσότερα...

Επειδή καλοκαιριάζει..

Είπαμε να βάλουμε κάτι πιό καλοκαιρινό να σας φτιάξει την διάθεση! 
Καλημέρααα.. απο την Miranda Kerr!
Περισσότερα...

Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Και συνεχίζουμε..

Περισσότερα...

Άρχισαν οι ευχές..

Περισσότερα...

Τρώτε τσίχλες.. κάνουν καλό

Αμερικανοί ερευνητές ανακοίνωσαν χθες Τετάρτη ότι το μάσημα της τσίχλας μπορεί να ενισχύσει τις ακαδημαϊκές επιδόσεις στους εφήβους.

Πολλά σχολεία στις ΗΠΑ απαγορεύουν τη συνήθεια αυτή γιατί οι μαθητές συχνά κολλάνε τις τσίχλες τους στα θρανία και τις καρέκλες.

Ωστόσο, ομάδα επιστημόνων υπό τον Κρεγκ Τζόνστον της Ιατρικής Σχολής του Baylor College στο Χιούστον, διαπίστωσε ότι οι μαθητές εκείνοι που μασάνε τσίχλες στη διάρκεια του μαθήματος των Μαθηματικών είχαν καλύτερες επιδόσεις στα τεστ μετά από 14 εβδομάδες και καλύτερους βαθμούς στο τέλος του τριμήνου σε σχέση με τους μαθητές εκείνους που δεν μασούσαν τσίχλα.

Σύμφωνα με την Τζιλ Λεβίλ, διευθύντρια του επιστημονικού ινστιτούτου Wrigley, που χρηματοδότησε και την έρευνα, πολλοί απ' όσους μασάνε τσίχλα απάντησαν ότι αυτό τους βοηθάει να παραμένουν συγκεντρωμένοι.
Περισσότερα...

Απίστευτη προσγείωση...


Στο δρόμο ... Φοβερός πιλότος
Περισσότερα...

Γρηγόρη συγκρατήσου..

Διαβάσαμε στο troktiko ότι ο Γρηγόρης πήρε φόρα και άρχισε τις αγκαλιές... Τι σου κάνει η AGB ρε παιδί μου...
Περισσότερα...

Ψηλός η κοντός ;; Διαλέχτε...

Ψηλότεροι αλλά και κοντύτεροι κατά βούληση μπορούν να γίνονται πλέον οι άνθρωποι, ακόμη και για ... κοσμητικούς λόγους, χάρη στις νέες εφαρμογές των ήδη δοκιμασμένων μεθόδων της ορθοπεδικής. 

Αν και η μέθοδος της διατατικής ιστογένεσης ή οστεογένεσης (μέθοδος Ιλιζάροφ), στην οποία βασίζεται η επιμήκυνση των οστών, εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στη Σοβιετική Ένωση κατά τη δεκαετία του ΄50, σε αναπήρους πολέμου και σε άτομα με ανισοσκελία, μόλις πριν από μία δεκαπενταετία Ρώσοι επιστήμονες μείωσαν το ύψος ενός 19χρονου κατά 25 εκατοστά. 

Τα παραπάνω επισήμανε, μιλώντας στο περιθώριο του 28ου συνεδρίου της Ορθοπεδικής και Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας-Θράκης, ο καθηγητής ορθοπεδικής, Βλαντίμιρ Σέβτσοφ, ο οποίος είναι διευθυντής του Κέντρου Ιλιζάροφ, με έδρα το Κουργκάν της Ρωσίας.

Μέθοδοι που δεν θεωρούνται δόκιμες στο δυτικό κόσμο εφαρμόζονται στο Επιστημονικό Κέντρο Ιλιζάροφ, όπως για παράδειγμα η διόρθωση της σκολίωσης, με τη μέθοδο της εξωτερικής οστεοσύνθεσης. 

Όπως υποστήριξε ο Βλαντίμιρ Σέβτσοφ, η μέθοδος αυτή έχει καλύτερα αποτελέσματα από τη μέθοδο της εσωτερικής οστεοσύνθεσης, η οποία εφαρμόζεται με χειρουργική επέμβαση και μπορεί να προκαλέσει σοβαρή νευρολογική βλάβη. 

«Με τη μέθοδο της εξωτερικής οστεοσύνθεσης έχουμε θετικά αποτελέσματα καθώς επιτυγχάνεται σταδιακή διόρθωση σε κάθε περίπτωση και σε κάθε στάδιο της σκολίωσης, σε όλους τους ασθενείς και δεν υπάρχει κανένας παράγοντας κινδύνου», επισήμανε ο καθηγητής Σέβτσοφ, αναφερόμενος στη μέθοδο αυτή, που επινόησε μαζί με τους καθηγητές Κουτιάεφ και Κοβαλιένκο. 

Η μέθοδος εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το 1995 και από τότε θεραπεύτηκαν και δεν αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα συνολικά 500 άτομα.
Περισσότερα...

Αν και λίγο αργά σήμερα...

Μια ευχή για καλημέρα είναι πάντα καλοδεχούμενη
Καλημέρααααααα... απο την Χριστίνα Αγκιλέρα
Περισσότερα...

Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

20 χρόνια μετά...

Αναποφάσιστος ή επιτηδευματίας ??
Περισσότερα...

H αποκάλυψη-ντροπή για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Σήμερα μαθεύτηκε στην δημοσιογραφική πιάτσα ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απέλυσε την επί 10 χρόνια συνεργάτη του Αναστασία Σταματιάδου που είναι παντρεμένη με δύο παιδιά με την δικαιολογία ότι έκανε παραγωγή στο ραδιόφωνο, στην εκπομπή του πρώην αρχισυντάκτη του Σ.Γκιόλια. Ο δημοσιογράφος με Δ κεφαλαίο δεν έκανε το ρεπορτάζ για να διαπιστώσει ότι παραγωγή στην εκπομπή κάνει άλλο πρόσωπο άσχετο με την εκπομπή του και η συγκεκριμένη δημοσιογράφος απολύθηκε ΑΝΑΙΤΙΑ.
Είναι πια ντροπή για έναν εκατομμυριούχο να απολύει μια γυναίκα με δύο παιδιά επειδή βλέπει φαντάσματα! Η ηλικία των παιδιών της; Το μεγαλύτερο 4 ετών!!! Και η ΕΣΗΕΑ ή άλλος φορέας δεν υπάρχει για να μπει μπροστά σε αυτή την εργατική αλητεία; Πως απολύεται μια δημοσιογράφος που είναι και γνωστή επί σειρά ετών στην εκπομπή και για ποιον λόγο; 

Για κάτι που δεν έκανε ΠΟΤΕ;  

http://troktiko.blogspot.com/  
Περισσότερα...

Κάψτα όλα

Είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι το ζεύγος Λιάγκα πέρασε τις διακοπές του στις εξωτικές Μαλβίδες! Ωστόσο η μίνι διακοπές τους είχαν και μια παραλίγο δυσάρεστη περιπέτεια. Η γνωστή παρουσιάστρια του Πολύ Μπλα Μπλά Φαίη Σκορδά αποκάλειψε χθές ότι την ώρα του ντούζ της, απο τα κεριά πήραν φωτιά τα μαλλιά της!! 

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «Την ώρα που έμπαινα στη μπανιέρα για να χαλαρώσω και να δροσιστώ από τον καυτό ήλιο ξάπλωσα προς τα πίσω εκεί όπου ήταν αναμμένα κεριά. Ξαφνικά μύρισα κάτι σαν καμένο και διαπίστωσα πολύ γρήγορα πως ήταν τα μαλλιά μου που είχαν πάρει φωτιά».

Ευτυχισμένοι πάντως είναι οι κάτοικοι του νησιού που κάθησε τόσο λίγο η Φαίη και δεν τους το έκαψε όλο το νησί!
Περισσότερα...